Zwemles

Leren zwemmen is in ons land van groot belang, we wonen immers in een mooie maar ook waterrijke omgeving. Daarom is het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd (4 jaar) beginnen met het leren van zwemmen. Wij proberen vanaf het begin al te werken aan zelfredzaamheid. Behalve leerzaam is zwemles bij YooSwim ook gewoon heel leuk! Niets is leuker dan waterpret!

Hoe werkt YooSwim

Zwemdiploma ABC

Als u uw kind heeft ingeschreven bij YooSwim, wordt er, zodra er een plekje voor uw kind beschikbaar is, contact met u opgenomen. De eerste les vragen wij u iets eerder te komen zodat we even kennis kunnen maken. Na de eerste les krijgt uw kind van ons een lieve KIKA beer, waar uw kind al zijn zwemavonturen tegen kan vertellen.

Wij werken in 4 stappen naar het A-diploma toe:

Daarna hebben wij nog 1 vervolgstap:

In elke stap staat plezier, kwaliteit en veiligheid voorop

Waar zwemles

Wij geven zwemles in het zwembad van Swetterhage in Zoeterwoude. Het is een klein zwembad met verstelbare bodem waar kinderen in alle rust kunnen leren zwemmen. Het overzicht in het zwembad en het kleine aantal kinderen per groep zorgt ervoor dat uw zoon/dochter op een snelle en veilige wijze hun A, B-diploma kunnen halen.


Voor het behalen van het C-diploma verwijzen wij u door naar onze zusterzwemschool Zweminstituut. In Zoetermeer in zwembad De Veur en zwembad De Driesprong kunt u zwemles volgen voor het C-diploma. Het diplomazwemmen voor het A- en B-diploma zal eveneens plaatsvinden in Zoetermeer in zwembad de Veur.

Zwemdiploma ABC

Diplomazwemmen

Zwembad Swetterhage is niet geschikt voor het diplomazwemmen, het diplomazwemmen vindt daarom (zoals hierboven al genoemd) plaats in Zoetermeer in zwembad De Veur (googlemaps).

Eerder zwemles gehad

Het kan zijn dat uw kind elders al zwemles heeft gehad. Wij laten die kinderen eerst even voorzwemmen zodat we kunnen zien welke competenties de kinderen al beheersen.
Daarna maken we een plan hoe wij uw kind verder op weg kunnen helpen naar het A, B en/of C-diploma.

Richtlijnen

YooSwim hanteert de richtlijnen van de Stichting Nationale Raad Zwemveiligheid. Kinderen krijgen dan ook na succesvol afzwemmen het officiële Nationale Zwemdiploma uitgegeven door de Nationale Raad Zwemveiligheid

^